Mind a(z) 11 találat megjelenítve

BLACK BLOOD – BiotechUSA

Radikális edzés előtti formula, extrém NOX komplex-el, 300 mg koffeinnel, továbbá kreatinnal és tirozinnal a hardcore igényekhez.
  • 12 aktív hatóanyag
  • 5250 mg NOX formula
  • 150 mg koffeintartalom
  • 2613 mg kreatin komplex
  • Cukormentes*

Cellucor C4 Original

A Cellucor C4 Original egy új edzés előtti kiegészítő új hatóanyagokkal, nagyobb dózisú koffeint és arginin-alfa-ketoglutarátot tartalmaz a tökéletes bedurranás, stimuláció érdekében.  Az ájgenerációs Cellucor C4 N-acetil-L-tirozint, béta-alanint, kreatint és más anyagokat tartalmaz a teljesítmény, a koncentráció és az erő fokozása érdekében. Cellucor C4 Pre-Workout pontokban:  
  • innovatív edzés előtti edzés
  • aktív összetevők mátrixával
  • a teljesítmény, a koncentráció és az erő támogatása érdekében

COBRA LABS – THE SHADOW!

Egy nagyon erős edzés előtti termék, kizárólag hardcore felhasználók számára! Egyetlen adag SHADOW olyan edzési zónába repít, amilyet még sosem tapasztaltál ezelőtt.

Hero Pump

Az Allnutrition Hero Pump egy fejlett edzés előtti formula, melynek alapja a citrulin-malát, az AAKG és a béta-alanin. Hozzáadott kreatintartalma növeli a fizikai teljesítményt rövidtávú, robbanásszerű, intenzív erőkifejtés esetén.

HOT BLOOD HARDCORE

Újragondoltuk. Megújítottuk. Most pedig elhoztuk neked! Az edzés nem csak munka. Az edzés élvezet is. Imádjuk, ahogy a vér dübörög az ereinkben, ahogy a vasak semmivel sem összehasonlítható világa beszippant minket, és csak nyomjuk, a teljes kifáradásig. Ez az az érzés, ami űz, hajt minket előre! Az elhivatottságot, az elszántságot te adod. Mi adjuk a Hot Blood Hardcore-t!

N1 PRE-WORKOUT

Ultra hatékony, új edzés előtti „bedurrantó”, mely képes maximális szintre emelni az izomzat vérbőségét, a szellemi koncentrációs képességet és a tápanyagok kivételesen hatékony hasznosulását! Az eredmény: rendkívüli kitartás és izomteljesítmény, kiemelkedő izomfejlődés és regeneráció! Az N1 összpontosítja az erőt és állóképességet, elég energiát ad és hihetetlen edzés érzést biztosít.

Nitrox Therapy

NOx NRG PUMP Újrakeverve, csak Neked! Speciális aminosavakat tartalmazó formula az alapja a Nitrox Therapy különleges összetételének. Minden egyes adagban 1496 mg béta-alanin, 459 mg L-citrullin, 1496 mg L-arginin HCl, illetve kalcium-citrát-malát és L-arginin-AKG hatóanyagok találhatók. ATP POWER A termék adagonként 200 mg-os koffeintartalommal rendelkezik, emellett tartalmaz még niacint, amely segít a fáradtság és kimerültség csökkentésében, illetve részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban is. A fenti hatóanyagokon túl alfa-liponsav (antioxidáns) és AMP (adenozin-monofoszfát) is dolgozik a termékben. MALTODEXTRIN Ha már szénhidrát, legyen hatékony! A maltodextrin az összetett szénhidrátok egyik legnépszerűbb képviselője a sportolók körében. CREATINE COMPLEX 3 különböző kreatin különleges keveréke, szolgálatodra: mikronizált kreatin monohidrát, pufferált kreatin monohidrát és kreatin-citrát. BCAA és MINERAL formula Esszenciális aminosavakkal, B6-vitaminnal és ásványi anyagokkal.  A Nitrox Therapy az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Pure Gold Phantom Pre-Workout

Növényi kivonatokat és aminosavakat tartalmazó, bivalyerős, komplex edzés előtti italpor, mely támogatja a testet edzés közben, különösen a magas intenzitású edzéseknél.

RICH PIANA – 5150

Az 5150® exkluzív koffein-komplexumot tartalmaz, amelyet úgy terveztek, hogy hosszan tartó energiát biztosítson hirtelen energiacsökkenés nélkül.Az 5150® citrulint, taurint és béta-alanint is tartalmaz, amelyek segítik a bedurranást, a fáradtság blokkolását és támogatják a teljesítményt

The Curse! – Pre-workout

Egyszerűen ki kell próbálnod ezt az anyagot, hogy megérezd az erejét Edzés előtt 1 - 2 kanál és BUMM... 30 perccel később csak azt fogod akarni, hogy lezúzz az edzőterembe és darabokra tépd szét

XTREME NAPALM

Az Xtreme Napalm (R) Pre-Contest fiziológiailag aktív vegyületei az edzés optimális hatékonyságát garantálják. A speciális hatóanyag mátrixok közvetlenül befolyásolják az izomtömeg és az erő növekedését. Xtreme NO-Volumizing Complex és az Xtreme Power & Focus Complex - az alfa ketoglutarát optimális mennyisége citrulinnal kiegészítve növeli a nitrogén-monoxid endotheliális szekrécióját, tágítja a vérereket, és nagymértékben növeli a tápanyagok, beleértve az anabolikus serkentők szállítását közvetlenül a dolgozó izmokba. Kutatások bizonyítják, hogy a citrullin csökkenti a tejsav szintjét, ami jelentősen befolyásolja az edzés lehetőségeit. Ezt a hatást a béta-alanin is támogatja, amely az egyik legfontosabb intracelluláris puffer rendszer, a karnozin alkotóeleme.